Pre School

SARIDA PRE SCHOOL ACADEMY

La SARIDA PRESCHOOL ACADEMY pictam in fiecare zi cele mai frumoase si vesele zambete pentru copii.
Pentru echipa SARIDA, fiecare copil reprezinta o poveste unica, o poveste creionata cu daruire, creativitate si indemanare in mii si mii de culori.

Pornim impreuna, cu pasi micuti, dar siguri, intr-o calatorie a cunoasterii, a descoperirii, a invatarii naturale, indrumati cu atentie, blandete si profesionalism.

Impletim eficient activitatile de invatare propriu zise cu activitatile de creatie, metodele moderne, interactive cu cele traditionale, scopul final conducand catre o invatare intuitiva si eficienta pe termen lung.

Daruim copiilor dumneavoastra experiente unice, experiente ce ii ajuta sa se dezvolte armonios, ce le cultiva independenta si increderea in fortele proprii.

Indrumam cu drag parintii prin activitatile de consiliere parentala, prin activitatile demonstrative de lucru parinte-copil si prin integrarea in proiectele noastre.

Ne angajam cu profesionalism in conturarea unei personalitati creatoare a copilului dumneavoastra, punand acent pe conceptul nostru de integrare a artei si a activitatilor in aer liber in procesul de predare-invatare-evaluare.

Va invitam si va asteptam cu drag sa descoperiti modul nostru de a lucra, de a modela, de a forma si inspira copiii ce pasesc pe taramurile SARIDEI.

9
12

Mesajul educatoarei

“Nu ne putem imagina copilaria fara rasetele si jocurile sale. Sufletul si inteligenta devin mari prin joc. Despre un copil nu se poate spune ca el creste si atat, trebuie sa spunem ca el se dezvolta prin joc.” 

 

Jean Chateau

Pornind de la citatul de mai sus, am stabilit ca in procesul de predare-invatare sa punem accentul pe joc si joaca, pe invatarea prin experiente si observare.

Vom desfasura  activitati de: educatie rutiera, educatie ecologica, educatie pentru sanatate, educatie culturala, educatie financiara, educatie pentru valori, drepturile copilului.

Metodele si procedeele traditionale utilizate in procesul de predare-invatare cum ar fi: explicatia, conversatia, demonstratia, descrierea, povestirea cu inceput dat, comparatia, enumerarea, evaluarea, le vom impleti creativ cu metode interactive precum: explozia stelara, bula dubla, piramida si diamantul.

Activitatile extrascolare le vom planifica in functie de tematica proiectelor planificate.

Periodic, sunt organizate si activitati de consiliere educationala  pentru parinti si activitati demonstrative, unde parintii vor observa modul in care se lucreaza si evolutia copiilor.

In acest context, finalitatile educatiei prescolare la Sarida Pre School Academy, vizeaza o serie de aspecte;

 • Dezvoltarea libera, integrala si armonioasa a personalitatii copilului, in functie de ritmul propriu si de nevoile sale, sprijinind formarea autonoma si creativa a acestuia.
 • Dezvoltarea capacitatii de a interactiona cu alti copii, cu adultii si cu mediul, pentru a dobandi cunostinte.
 • Incurajarea explorarilor, exercitiilor, incercarilor si experimentarilor, ca experiente autonome de invatare.
 • Descoperirea, de catre fiecare copil, a proprei identitati, a autonomiei si dezvoltarea unei imagini de sine pozitive.
 • Sprijinirea copilului in achizitionarea de cunostinte, capacitati, deprinderi si atitudini necesare la intrarea in scoala si pe tot parcursul vietii.
10

Jocurile si activitatile liber-alese sunt cele pe care, de regula, copiii si le aleg. Ele se desfasoara in grupuri mici si pot fi abordate cu activitatile pe domenii experientiale  si cu activitatile pentru dezvoltare personala. Materialele  care se regasesc zilnic in centrele deschise (arta, biblioteca, stiinte, joc de rol, constructii, jocuri de masa, etc)  sunt atent alese, in stransa corelare cu tema saptamanii sau cu tema proiectului aflat in derulare.

Preturi:

Program 8.00 – 11.00      700 lei

Incluse: mic dejun, activitati cu educatoarea, curs de educatie muzicala, curs de arte vizuale

Program 8.00 – 13.00      1200 lei

Incluse: mic dejun, activitati cu educatoarea, curs de educatie muzicala, curs de arte vizuale, pranz

Program 8.00 – 19.30      1600 lei

Incluse: mic dejun, activitati cu educatoarea, curs de educatie muzicala, curs de arte vizuale, pranz, odihna, gustare, engleza, activitati sportive, activitati creative

Nu avem gradinita, nu urmam o programa prestabilita la inceputul anului scolar.
Copiii pot frecventa oricand programul, acesta fiind flexibil din toate punctele de vedere.  8

  Pentru informatii suplimentare sau programari

  0726.528.844