Despre noi

Despre Sarida Kids Club

SARIDA este locul unde copilaria inca are loc. Este curtea cu tei, vita de vie, gutui, meri, corcodusi si flori. Sarida este o sala mare si luminoasa, Sarida este salina, Sarida este sala de sport, Sarida este atelier de creatie, Sarida este sala de calculatoare, Sarida este sala de proiectii video, Sarida este educatie prin joc si joaca.

Sarida este educatoarea de la Clubul Prescolarilor in bratele careia alearga dimineata cei mici  si care modeleaza sau coloreaza impreuna cu ei personaje fantastice ale povestilor. Tot ea ii mangaie pe cap si pana cand adorm, la pranz.

Sarida este invatatoarea de la After School, cea care, cu rabdare, iti explica temele si te indruma cu blandete catre cunoastere, autocunoastere si socializare in micul grup al clasei tale.

Sarida este instructorul ce te ghideaza catre arte plastice (desen, pictura, dactilopictura, quilling, art-craft), activitati sportive (dans, balet, aikido), limbi straine (engleza, germana) si orice alte activitate creata pe loc sau planificata, menita a dezvolta cunoasterea,  imaginatia, dar si stima de sine a copilului.

Sarida este asistenta medicala permanenta, ce are o crema magica pentru cea mai mica julitura. Ea te proteajeaza, dar te si invata multe despre igiena personala si despre educatie sanitara.

Sarida este soferul te duce mereu in parc, la piata, la muzee, la spectacole si oriunde te poti bucura de natura sau unde ai ceva de invatat, in mod interactiv.

Sarida este bucatareasa ce iti scrie mesaje inspirationale pe coaja de banana, ce iti pregateste  un ceai cu miere si lamaie, grozav de aromat si care te serveste cu zambetul pe buze, chiar daca afara ploua sau ninge.

Sarida este in fiecare copil ce vine la noi, iar noi suntem Dream Team Sarida.

SARIDA este locul unde copilaria inca are loc.

Pentru informatii suplimentare sau programari

0726.528.844

Dream Team Sarida

DREAM TEAM SARIDA

Management

Anamaria Vecerdea – Fondator, Valentina Voinea / Ionela Lungu – Manager de Client

Corp Profesoral si Facilitatori

Cristina Toloi, Carmen Ivasca, Valentina Dinca, Livia Gheorghe, Nicoleta Ilie, Diana Gherghe, Florina Manole

Psiholog si Logoped

Delia Martin

Instructori Cursuri Extracurriculare

Roxana Popescu, Lacramioara Georgescu, Raluca Florina Irimia, Ana Luiza Han, Issara

Asistente medicale

Gabriela Toader

Soferi microbuz

Alexandru Radulescu, Catalin Olteanu

Ingrijitoare copii

Irina Ilies, Corina Coteanu, Sonia Magearu

Sport si jocuri

Sustine sanatatea prin activitati fizice placute, interactive si distractive, ce vor dezvolta in viitor un corp sanatos pentru intreaga viata.

Limbi straine

Engleza, germana.

Muzica si arta

Este un department distinct, dedicat dezvoltarii copiilor prin cursuri de arta.
Buna ziua, simteam nevoia sa va multumesc! Sa va multumesc pt faptul ca aveti oameni foarte bine pregatiti, pentru ca lucreaza cu multa daruire fata de copii nostri! Ioana a facut un progres foarte mare, sunt foarte multumita! Dna Cristina este om extraordinar! A reusit sa faca din Ioana un copil responsabil ! (Cand eu nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului🙈🙈🙈) Multumesc, Sarida!
_Gatea Alina Georgiana, mama Ioanei
Am fost si eu doi ani de zile. E foarte frumos si profesorii sunt forte draguti si calmi. Va recomand Sarida.
_Constantin Mario,
logo-logo-110
logo-logo-110